Thursday, October 22, 2020

پالت تراک برقی

 

بارشد صنایع، استفاده از لیفتراک و تجهیزات انبار داری هم رشد به سزایی به خود گرفت، تا جایی که لیفتراک و تجهیزات انبارداری بخش جدایی ناپذیر صنایع شدند.
صنایع مختلف بسته به نیاز خود از این ماشین آلات استفاده می کنند که مدل های پرمخاطب آن لیفتراک (لیفتراک دیزلی، لیفتراک دوگانه سوز، لیفتراک برقی)، استاکر(استاکر برقی، استاکر نیمه برقی، استاکر دستی)، ریچتراک،پالت تراک و جک پالت هستند که هر یک را می تواید در بخش های مربوطه با آن آشنا شوید ولی در اینجا می خواهیم با پالت تراک، نحوه استفاده از آن و مشخصات فنی ان آشنا شویم که در ادامه به آن می پردازیم.

پالت تراک ها در سه مدل تمام برقی (اتوماتیک)، نیمه برقی و دستی است که پالت تراک دستی را با نام جک پالت بیشتر می شناسند که نحوه ناوبری انها به شکل زیر می باشد.
پالت تراک برقی: دارای دو دکمه کنترلی می باشند که با آن بار را از زمین به صورت برقی بلند کرده و آماده حرکت می کند و با دکمه ای دیگر به صورت برقی این دستگاه را جا به جا می کند و حرکت دستگاه قابلیت تنظیم بر روی دو حالت خرگوشی (سریع) و لاک پشتی (آهسته) را دارد.


پالت تراک نیمه برقی: مانند بالا دارای پدالی جهت لیفت بار به صورت برقی می باشد ولی جا به جایی بار کاملا به صورت دستی می باشد نیروی محرکه آن اپراتور آن نیز می باشد.


پالت تراک دستی یا جک پالت: در این دستگاه برای بلند کردن بار باید توسط اپراتور جک زده شود و بعد از آماده شدن و بالا رفتن بار نهایت تا 20 سانتی متر بار جهت جا به جایی، باید به صورت دستی ناوبری کرد.


مشخصات فنی پالت تراک
پالت تراک ها نیز مانند سایر ماشین های انبار داری دارای مشخصات فنی متفاوتی هستند و یکی از مهمترین مواردی که باید در زمان خرید لیفتراک ، پالت تراک و سایر ادوات انبارداری به آن توجه کنید.

·        عرض شاخک ها

·        ارتفاع بالابری

·        تناژ پالت تراک

·        طول شاخک

·        ساعات کارکرد پالت تراک

·        گارانتی و خدمات پس از فروش

·        تامین قطعات یدکی

·        کشور سازنده

·        ادوات بکار برده شده در پالت تراک

 

مطالب مفید:


لیفتراک دیزلی

 لیفتراک دوگانه سوز

لیفتراک برقی

فروش لیفتراک کارکرده و صفر

قیمت لیفتراک

باطری لیفتراک

قطعات لیفتراک

الحاقیه لیفتراک

No comments:

Post a Comment