Friday, October 22, 2021

چاه ارت یا سیستم ارتینگ

 امروزه  در ساختمان سازی وجود قوانین و مقررات و لزوم استفاده از تجهیزات و وسایل خاص سبب می شود ایمنی یک ساختمان برقرار گردد به همین دلیل توجه به رعایت اصول و قواعد حفاظتی در ساختمان سازی واحد های صنعتی و خانگی امری ضروری است و باید به آن توجه شود در همین راستا یکی از المان های حفاظتی در ساختمان سازی وجود چاه ارت یا سیستم ارتینگ است که در برخی ساختمان ها که امکان حفاری وجود دارد برای ایمنی بیشتر برقی چاه ارت حفر می شود که این نوع چاه ها در ساختمان از حساسیت بالایی برخوردار هستند و باید لوازم و تجهیزات مربوط به آن با دقت انتخاب و خریداری شود.

لزوم اجرای چاه ارت حفاظت از جان انسانها و اموال و تجهیزات الکترونیکی می باشد. وجود سیستم زمین در ساختمان های مسکونی و همچنین ساختمان های ادارای جز ملزومات است. بطور کلی می توان گفت نقش چاه ارت اتصال هر نوع جریان الکتریکی به زمین است که این کارکرد بیشتر برای جلوگیری از برق گرفتگی انجام می شود.

چاه ارت چاله ای است که بصورت عمقی در زمین حفر شده، تا جایی که به رطوبت نسبی خاک رسیده و در داخل آن از صفحه مسی که توسط سیم مسی به صفحه جوش خورده استفاده کرده و صفحه را بصورت عمودی ( به جهت بیشترین سطح تماس با خاک ) در چاه ارت قرار داده و اطراف صفحه از مواد بنتونیت پوشانده و سیم مسی را به بیرون چاه ارت کشیده و به تابلوی تست باکس برده و از آن جا به کلیه دستگاههای الکتریکی متصل می شود.

علت اجرای چاه ارت

سیستم اتصال زمین به دو دلیل در ساختمان های مسکونی و اداری استفاده می شود :

  • حفظ ایمنی فرد در زمان کار کردن با دستگاه های الکتریکی
  • ایمن نمودن خود دستگاه

بعنوان مثال وقتی وسایل الکتریکی نظیر یخچال دچار نشتی برق شود، با دست زدن به آن ممکن است جریان برق از بدن رد شده و از پا خارج شود که در اینگونه موارد ایمنی فرد دچار اختلال می شود و در اصطلاح برق گرفتگی اتفاق رخ میدهد. برای همین منظور بایستی از سیستم ارت در برای ایمنی بیشتر در ساختمان تعبیه گردد تا مسیر نشستی جریان از طریق سیم ارت به زمین که از لحاظ الکتریکی خنثی می باشد برقرار شود.

امروزه سیستم ارتینگ یا زمین جز موارد مورد نیاز در تمامی واحد های مسکونی و صنعتی می باشد، همچنین سیستم های صاعقه گیر و زمین از اهمیت بالایی در نظام مهندسی برخوردار است. روش اجرای صحیح ارتینگ بهره گیری از چاه ارت می باشد و با استفاده از ملزوماتی نظیر صفحات مسی، سیم مسی، مواد کاهنده مقاومت، میله مسی، کلمپ سیم ارت قابل انجام خواهد بود.

زمانی که دستگاه های الکتریکی به چاه ارت وصل می شود و بصورت تصادفی فرد با بدنه دستگاه تماس برقرار کند جریان بوجود آمده در سطح دستگاه الکتریکی می تواند از بدن فرد یا از طریق چاه ارت مسیر خود را طی نموده و به محل تولید باز جریان میگردد. جریان الکتریکی تمایل به حرکت در مسیری با مقاومت پایینتر را دارد و از آنجا که مقاومت الکتریکی بدن فرد بسیار بالاتر از چاه ارت است فرد از خطر برق گرفتگی حفظ می شود.

یکی دیگر از نکاتی که همواره باید به آن توجه نمود وجود پدیده های طبیعی هستند که می توانند سبب آسیب رسیدن به ساختمان ها نیز می شوند ، یکی از این پدیده ها صاعقه یا رعد و برق است و جهت محافظت در برابر آن استفاده از سیستم ارتینگ یا چاه ارت توصیه می شود در واقع به منظور حفاظت از دستگاه ها ، افراد ، اضافه ولتاژهای تولید شده در دستگاه ها یا سیم کشی ساختمان همچنین جهت محافظت در برابر ولتاژهای بالایی که از برخورد صاعقه با دکل های برق ایجاد می شود می توان از سیستم ارتینگ استفاده کرد.

از مهمترین مزایای استفاده از چاه ارت می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  • حفاظت و ایمنی جان انسان
  • حفاظت و ایمنی وسایل و تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی
  • حذف ولتاژ اضافی
  • جلوگیری از ولتاژ تماس
  • فراهم آوردن شرایط ایده ال جهت کار
  • جلوگیری از ولتاژهای خواسته و ناخواسته

تعریف چاه ارت

چاه ارت چاله ای است که به صورت عمقی در زمین حفر می شود تا جایی که به رطوبت نسبی خاک برسد و در داخل آن تجهیزات مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد به طور مثال در این چاه یک صفحه مسی قرار دارد که توسط سیم مسی به صفحه جوش می خورد و این صفحه باید به صورت عمودی که بیشترین تماس را با چاه داشته باشد درون آن قرار داده شود. اطراف این صفحه مسی از بنتونیت پر می شود و سیم مسی باید از چاه بیرون کشیده شده و به تابلوی تست باکس برده شود و از آنجا به کلیه دستگاه های الکتریکی متصل گردد. در ادامه با تجهیزات و لوازم مورد نیاز این سیستم بیشتر آشنا می شویم.

عمق چاه ارت

عمق این چاه باید برای خانه ها و منازل مسکونی حدودا سه تا پنج متر باشد و برای مصارف صنعتی مانند بیمارستان ها ، کارخانه ها ، کارگاه های تولیدی ، آزمایشگاه ها ، اداره و سازمان ها با عمق 6 تا 10 متر حفر می شود. البته نکته قابل توجهی که در حفر این چاه اهمیت دارد حساسیت بالای آن است زیرا پس از راه اندازی و ایجاد این سیستم امکان دستیابی مجدد به آن وجود ندارد پس باید نهایت دقت به کار رود.

اهداف استفاده از سیستم ارتینگ یا چاه

  • حفاظت و ایمنی جان انسان
  • حفاظت و ایمنی وسایل و تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی
  • حذف ولتاژ اضافی و جلوگیری از ایجاد برق گرفتگی
  • جلوگیری از ولتاژهای ناخواسته و صاعقه
  • جلوگیری از آسیب رسیدن به دستگاه ها
  • یکنواخت کردن ولتاژ اضافی و به حداقل رساندن آن
  • روش اجرای چاه ارت

برای اجرای چاه ارت باید در ابتدا مقداری بنتونیت اکتیودار یا مواد کاهنده اهم زمین با آب ترکیب شود تا به صورت ملات در آید و سپس تا عمق 20 و 30 سانتی متری از ته چاه با این مواد کاهنده پر شود در مرحله بعدی صفحه مسی که سیم مسی به آن جوش خورده به صورت تیغه ای یا ایستاده بر روی ملات ته چاه قرار داده می شود و بعد مقداری از مواد کاهنده به صورت ملات دور صفحه مسی ریخته می شود به طوری که تمام صفحه مسی پوشانده شود و حتی حدودا 30 سانتی متر روی صفحه را بگیرد. در مرحله بعدی یک لوله پلیکا برای مرطوب ماندن خاک قرار داده می شود و در ادامه باقی مانده عمق چاه ارت با خاک رس پر می شود.

به صورت کلی بد نیست بدانید اجرای عملیات و استفاده از لوازم چاه ارت بسته به شرایط مکانی متفاوت است و به دو روش عمقی و سطحی انجام می شود.

زمین عمقی

در مکان هایی که امکان حفر چاه وجود دارد و خاک مناسب است ، گودال ارت به صورت عمقی حفر می شود.

زمین سطحی

در صورتیکه امکان حفر زمین وجود نداشته باشد از روش سطحی استفاده می شود که اصطلاحا به آن سیستم ارتینگ گفته می شود.

انواع سیستم اتصال به زمین (ارت)

  • اتصال زمین ارت حفاظتی

در استفاده از ارت نوع حفاظتی هدف ایمنی افرادی است که در حال کار کردن با دستگاه الکتریکی می باشند به عنوان مثال بارها شده است در آشپزخانه منازل به بدنه فلزی یخچال و ماشین لباسشویی دست زده اید و دچار برق گرفتگی مختصر شده اید که علت این امر نشتی جریان و خاصیت میدان مغناطیسی دستگاه است که بار اضافه را به بدن شما منتقل می کند در صورتی که با استفاده از چاه ارت ایمنی افراد حاضر در ساختمان تامین می شود.

  • اتصال زمین ارت الکتریکی

در اتصال زمین ارت الکتریکی هدف صحیح و درست کار کردن دستگاه الکتریکی است به همین گفته می شود که وجود سیم ارت ایمنی افراد و دستگاه های الکتریکی را تامین می کند.

لوازم چاه ارت (تجهیزات و ملزومات)

  • صفحه مسی ارت

از ملزومات سیستم های ارتینگ، صفحه مسی می باشد. مس به این دلیل که رسانای بسیار عالی برای جریان الکتریکی است، جریان برق را به وسیله سیم مسی (سیم ارت) که به آن جوش خورده است به زمین انتقال می دهد.  باید توجه کنید اتصال سیم به صفحه مسی بسیار مهم است و در هیچ شرایطی نباید این اتصال تنها با بست برقرار گردد و حتما باید جوش داده شود. این صفحات مسی با خلوص 99.9 درصد است. به همین دلیل رسانای بسیار خوبی برای جریان الکتریکی است و وظیفه اصلی آن انتقال جریان برق به زمین و به تبع آن حفاظت از جان انسان و دستگاه های الکتریکی و الکترونیکی است.

  • سیم مسی ارت

یکی از پرکاربردترین رساناها در سیستم ارتینگ سیم مسی در سایزهای مختلف می باشد. فلز مس قوی جریان برق است که می تواند جریان الکتریکی را منتقل کند و ولتاژ اضافی را گرفته و به زمین منتقل نماید . سیم مسی اندازه های مختلفی دارد و به صورت سیم یا تسمه تولید می شود و وظیفه دارد به صفحه مسی متصل گردد. این محصول از مس با خلوص 99.9 درصد استفاده که قدرت انتقال الکتریکی بالایی دارد و باید به صورت بدون روکش در سیستم چاه ارت به کار برده شود تا سطح بیشتری ازآن در تماس با خاک باشد.

  • میله مسی (میله ارت)

یکی از اجزای تشکیل دهنده چاه ارت، میله ارت مسی در ابعاد مختلف می باشدمیله ارت از مس دارای خلوص99.9 درصد ساخته شده است و در واقع نوعی میله گالوانیزه محکم است که این میله که رسانای بسیار خوبی برای جریان الکتریکی است متناسب با زمین محل مورد استفاده (نوع خاک) در ابعاد مختلف تولید می شود و در محل هایی که امکان کندن زمین نیست به عنوان صفحه مسی مورد استفاده قرار می گیرد و سیم به آن متصل می شود همچنین این میله به دلیل ساختار محکمی که دارد به راحتی می توان آن را داخل زمین کوبید.

  • بنتونیت ارت

مواد کاهنده مقاومت الکتریکی چاه ارت یکی از ملزومات سیستم ارتینگ می باشد و با داشتن ترکیبات خاص (خاک رس، نمک، ذغال و...) این توانایی را دارد که با روش های شیمیایی و فیزیکی شرایط سخت اقلیمی را بهبود بخشدمواد کاهنده مقاومت الکتریکی با داشتن ضریب هدایت الکتریکی بسیار بالا، مقاومت الکتریکی زمین را به حد بسیار زیادی کاهش داده و موجب ارتقای کارایی سیستم های ارتینگ می شود. این مواد به عنوان یک خاک چسبنده در اجرای چاه های ارت مورد استفاده قرار می گیرد و پر کننده عمق چاه است در واقع این ماده حفره های اطراف میله زمین را پر می کند.

  • جوش

قطعه ای که برای اتصال دادن سیم مسی به صفحه مسی مورد استفاده قرار می گیرد و انواع مختلفی دارد همانند جوش آرگون ، جوش کدولد یا ترمیک

  • شینه ارت

یکی از تجهیزاتی که در حفر چاه ارت مورد استفاده قرار می گیرد و در دسته اتصالات سیستم ارتینگ قرار دارد این قطعه جهت هدایت جریان الکتریکی به قطعات مختلف تابلو را به عهده دارد.

  • کلمپ

کلمپ به عنوان یکی از اجزای چاه ارت، نقش نگهدارنده یا اتصال دهنده بین دو رسانا را داردکلمپ سیم هایی که در سیستم ارتینگ بکار برده می شود را نسبت به محل خود و با فشاری مناسب نگه می دارند.

  • کابلشو

کابلشو برای اتصال رسانا ها به محل های اتصال در سیستم ارتینگ یا چاه ارت و سایر اتصالات استفاده می شودکابلشو با توجه به سطح مقطع سیمی که قصد اتصال آن را دارید در اندازه های مختلف ساخته می شود.

ماده ای که در چاه ارت ریخته می شود و با داشتن ضریب هدایت الکتریکی بالا ، مقاومت الکتریکی زمین را کاهش داده و کارایی سیستم ارتینگ را بالا می برد.

شما می توانید جهت خرید لوازم چاه ارت و همچنین اطلاع از قیمت این محصولات و آشنایی با تجهیزات مورد نیاز به سایت آریا صنعت ایرانیان مراجعه نمایید و با اطمینان اطلاعات کافی را به دست آورده و خرید خود را انجام دهید.

اجرای چاه ارت

برآورد هزینه اجرای چاه ارت با توجه به مقاومت خاک منطقه مورد نظر و روش اجرا متفاوت می باشد. اجرای سیستم ارت در مناطق سنگلاخی با توجه به مقاومت بالای خاک، نسبت به زمین های رسی که مقاومت خاک کمتر است، هزینه بالاتری دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر و هرگونه سوال در زمینه سیستم ارت و ارتینگ می توانید با کارشناسان مجرب ما تماس حاصل بفرمایید.

Friday, October 15, 2021

فیوز مینیاتوری

 

فیوز مینیاتوری

توجه به ایمنی، در سیم کشی ساختمان ها نیاز به توجه زیادی دارد برای حصول این امر از تجهیزات و وسایل مختلفی برای تامین امنیت سیستم برق رسانی و سیم کشی ساختمان می شود. یکی از تجهیزاتی که به وفور در ساختمان ها دیده می شود می توان به کلید مینیاتوری Miniature Circuit Breaker (فیوز مینیاتوری) اشاره نمود.

کلید مینیاتوری وسایل و مدار الکتریکی را در برابر جریان های غیر مجاز محافظت می نماید، این وسیله الکتریکی یک کلید الکترومکانیکی خودکار می باشد و به گونه ای طراحی شده است که در صورت عبور جریانی بیش از جریان نامی آن مسیر عبور جریان را قطع می نماید و با این عمل باعث حفاظت و عدم آسیب به وسایل الکتریکی می گردد.

معمولا فیوزهای مینیاتوری در ورودی بناها و ساختمان ها بصورت سری با وسایل الکتریکی و بعد از کنتور برق قرار میگیرند. برای ورودی هر واحد نیز در داخل جعبه فیوز به تعداد اتاقها برای تفکیک برق و تسهیل در عیب یابی در صورت بروز مشکل قرار داده می شوند.

 

انواع کلید مینیاتوری

انواع کلید مینیاتوری به کلاس های مختلف تقسیم می شوند که تفاوت این نوع کلید ها در جریان اتصال کوتاه آن ها است. کلیدهای مینیاتوری از نظر کاربرد به تیپ B (روشنایی)، تیپ C (موتوری)، تیپ D (ترانسفورماتوری)، تیپ K  (قدرت)، تیپ Z  (بسیار حساس) تقسیم بندی نمود.

کلید مینیاتوری تیپ B : این نوع فیوزهای مینیاتوری بیشتر در مصارف خانگی و روشنایی کاربرد دارند و برای جریان اضافه بار بین ۳ تا ۵ برابر جریان نامی، مسیر مدار را قطع می‌کنند. کلید مینیاتوری نوع B به کلید مینیاتوری تندکار نیز معروف می باشد و حساسیت مناسبی برای کاربردهای عادی خانگی دارند.

کلید مینیاتوری تیپ C : این فیوز مینیاتوری برای جریان اضافه بار بین ۵ تا ۱۰ برابر جریان نامی مسیر مدار را قطع خواهند نمود و بیشتر در صنعت کاربرد دارند. تیپ C که به فیوزهای مینیاتوری موتوری و کندکار معروف می باشند.

کلید مینیاتوری تیپ D : برای مصارف صنعتی خاص (مانند مولد‌های اشعه ایکس X-Ray و یا ترانسفورماتور‌ها) استفاده می‌شوند. این کلید‌ها در جریان اضافه بار بین ۱۰ تا ۲۰ برابر جریان نامی در زمان مشخص، مدار را قطع می‌کنند و زمان قطعشان از تمامی تیپ‌ها بیشتر است.

کلید مینیاتوری تیپ K : کلید مینیاتوری نوع K برای حفاظت مدارات قدرت، ترانسفورماتور و موتور‌ها استفاده می‌شوند. در این نوع از کلید مینیاتوری حد جریان برای قطع در موارد اضافه بار کمتر از سایر کلیدهاست و هنگام به وجود آمدن اضافه بار مدار را سریعتر قطع می‌کنند.

کلید مینیاتوری نوع Z : این نوع از کلید مینیاتوری هنگامی که جریان عبوری از جریان نامی بیشتر شودT طبق منحنی قطع، فرمان قطع را صادر می‌کند. حساسیت این نوع از کلید‌ها، هم در مواقع اضافه بار و هم اتصال کوتاه از تمامی تیپهای دیگر بیشتر است و در صورت بروز خطا مدار را سریعتر قطع می‌کند. بنابر این کاربرد این نوع مینیاتوری در مدارات با حساسیت بالا می‌باشد.

اجزای تشکیل دهنده کلید مینیاتوری

بدنه : بدنه تمام اجزا داخلی کلید مینیاتوری را داخل خود نگه می دارد و از آن ها در مقابل گرد و خاک محافظت می کند. مواد تشکیل دهنده بدنه ها عایق هایی مانند پلاستیک و سرامیک ها می باشند.

اتصالات : کلید مینیاتورها دارای دو اتصال ثابت و متحرک هستند.

اهرم : کلید مینیاتورها به وسیله اهرم روشن و خاموش می شوند.

ضامن مکانیکیبرای نگه داری اتصال ها زیر کشش فنر در حالت روشن بودن کلید در MCB تعبیه شده است.

بی متالبی متال با سنجش جریان طولانی مدتی که بیشتر از جریان نامی باشد ، حفاظت اضافه بار را انجام می دهد.

مگنتمگنت ها با آزاد کردن ضامن مکانیکی باعث حفاظت آنی در مقابل اتصال کوتاه می شوند. هنگامی که جریان گذرا از سیم پیچ از یک مقدار خاص ( معمولا بیش از 8 برابر جریان نامی) بیشتر شود ، مگنت فعال می شود. مگنت در حالت اضافه بار فعال نمی شود.

جرقه گیرجرقه گیر برای شکستن و خاموش کردن جرقه استفاده می شود.


مشخصات فنی کلید مینیاتوری

ولتاژ ضربه ایحداکثر مقدار ولتاژ ضربه ای که کلید بدون خراب شدن می تواند تحمل کند.

نوع جریانکلیدهای مینیاتوری از لحاظ نوع جریان بر دو نوع AC و DC تقسیم می شوند. در حالت کلی کلیدهای مینیاتوری DC را برای مقاصد AC نیز می توان استفاده کرد ولی برعکس آن سبب کاهش طول عمر کلید  AC می شود.

رنج جریان نامیجریان نامی کلیدهای مینیاتوری در گسترۀ ۲، ۴، ۶، ۱۰، ۱۶، ۲۰، ۲۵، ۳۲، ۴۰، ۵۰ و ۶۳ آمپر تک پل، دو پل و سه پل و در گسترۀ ۱۶، ۲۵، ۳۲، ۴۰ آمپر چهار پل تولید می شوند.

قدرت قطعاز جمله مشخصات مهم کلید مینیاتوری قدرت قطع آن است. قدرت قطع کلید به معنای میزان توانایی کلید در قطع جریان اتصال کوتاه عبوری از مدار می باشد. کلیدهای مینیاتوری دارای قدرت قطع ۶ و ۱۰ کیلو آمپر است. طبق استاندار IEC 898 قدرت قطع کلید مینیاتوری های ۶ کیلو آمپر شناخته می شوند و طبق استاندارد  IEC947-2 قدرت قطع کلید مینیاتوری های ۱۰ کیلو آمپر است.

شرکت های تولید کننده کلید مینیاتوری

فیوز مینیاتوری اشنایدر

کلید مینیاتوری اشنایدر از انواع محصولات شرکت اشنایدر می باشد که یک شرکت فرانسوی است. شرکت اشنایدر الکتریک در ابتدا فعالیت خود را در زمینه تولید ماشین آلات سنگین، صنعت آهن و فولاد و کشتی سازی شروع کرد و سپس زمینه ی فعالیت خود را به مدیریت اتوماسیون و برق تغییر داد.

فیوز مینیاتوری هیوندای

در سال 1964 میلادی کمپانی هیوندای تاسیس گردید. از محصولات صنایع برقی هیوندای میتوان به بیمتال هیوندای، اینورتر هیوندای، کنتاکتور هیوندای، کامپکت هیوندای، کلید مینیاتوری هیوندای (فیوز مینیاتوری هیوندای)، دژنکتور هیوندای و رله ی حفاظتی موتور هیوندای اشاره کرد.

فیوز مینیاتوری لگراند

کلید مینیاتوری لگراند در دسته کلیدهای ایمنی قرار دارد و وظیفه آن حفاظت از دستگاه های برقی خانگی و صنعتی در برابر خطرات ناشی از جریان اتصال کوتاه و عبور بار اضافه است و می توان بر روی فیوز مینیاتوری لگراند تجهیزات جانبی متعددی مانند کنتاکت کمکی و موتور اتوماتیک را نصب کرد. کلیدهای مینیاتوری لگراند دارای گواهی استانداردهای تولید می باشد و می توان متناسب با نوع مصرف کلید مینیاتوری مورد نیاز را انتخاب کرد.

فیوز مینیاتوری LS

نام شرکت LS مخفف عبارت Leading Solution است که در زمینه تجهیزات اتوماسیون صنعتی و سیستم های حفاظت الکترونیکی فعالیت دارد و به علت کیفیت بالا و تنوع زیاد محصولات از استقبال گسترده ای برخوردار شده است. با استفاده از مهارت های فنی و تکنولوژی های روز دنیا توانسته است در یکی از فعالان بزرگ در بازار جهانی باشد.

فیوز مینیاتوری ویکو

کلید مینیاتوری ویکو آمپراژهای مختلف برای محافظت از مدار جریان برق استفاده می شود. کلید مینیاتوری از محصولات شرکت ترکیه ای ویکو می باشند که ساخت آنها با استانداردهای روز جهانی و با متریال با کیفیت بالا صورت گرفته است.

فیوز مینیاتوری کاوه

کلید مینیاتوری کاوه یک قطع کننده مدار می باشد که توسط جریان بیش از حد فعال می شود، کلید مینیاتوری کاوه در سه تیپ روشنایی B، موتوری C و سخت موتوری D در انواع تک پل، تک پل با نول، دو پل، سه پل، سه پل با نول و چهار پل تولید می شوند. درحال حاضر ساخت این کلید های مینیاتوری کاوه با دو استاندارد جهانی در کارخانه های معتبر و سازنده کلیدهای مینیاتوری مورد استفاده قرار می گیرد.

 

فروش انواع کلید مینیاتوری

شرکت آذران پایدار صنعت تبریز با در اختیار داشتن پرسنل متخصص و مجرب در زمینه خدمات مهندسی و تأمين كالاي مورد نياز صنايع نفت، گاز و پتروشيمي و کاخانجات تولیدی در راستای قطعات و تجهیزات مربوط به تجهیزات برق ساختمان و اتوماسیون صنعتی فعالیت خود را از سال 1390 با قرار گرفتن در لیست تامین کنندگان واحدهای صنعتی به صورت رسمی آغاز نموده است. این مجموعه مفتخر است که توانسته با همکاری مستقیم شرکتهای تولیدی داخلی و خارجی و حذف واسطه تجهیزات و قطعات مربوط به این صنف را تامین نماید. در این راستا فروش انواع فیوز مینیاتوری در برنامه کاری خود قرار داده است که از آن جمله می توان به فروش انواع فیوز مینیاتوری با برندهای معتبر جهانی از جمله اشنایدر، هیوندای، ال اس و... اشاره نمود. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت قیمت بروز انواع فیوز مینیاتوری میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

 

بست اسپیت برق

 

بست اسپیت برق یکی از ملزومات تاسیسات برق کشی ساختمانی است‌. امروزه با گسترش علم و فناوری به کارشناسان به این نتیجه رسیده اند برای دسترسی به تاسیسات برقی در صورت آسیب دیدگی، بهتر است تمامی تاسیسات از سقف و یا دیوار عبور داده شوند‌. سرعت بالای نصب بست اسپیت منجر شده است تا این نوع از بست ها برای پیکر بندی در لوله کشی برق ساختمان ها، اتصالات و فلنج ها بسیار استفاده شود.  بست اسپیت در سایز های مختلفی تولید می شود، تا قادر باشند هر سایز لوله ای را از درون خود عبور دهند.

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2020/04/بست-اسپیت-1.jpg

برای نصب این بست ها نیازی به کمک و جوشکاری نیست. زیرا بست های اسپیت دارای سیستم فوق العاده مرتبی جهت لوله کشی برق فلزی هستند. معمولا لوله های برق از میان این بست عبور کرده و به هر محلی که قرار است نصب شود، هدایت می شود.

به منظور نگه داشتن لوله های گالوانیزه که جهت عبور سیم از آن ها استفاده می شود، می توان از این نوع بست استفاده کرد. از آن جایی که لوله های گالوانیزه برق در محیط های مرطوب مورد استفاده قرار می گیرند، پس بست اسپیت نیز باید به گونه ای طراحی شود که در برابر خوردگی از خود مقاومت نشان دهد، به همین دلیل این نوع بست ها از ورق های گالوانیزه ساخته شده است و در فرآیند آبکاری آن ها از طریق فرآیند گرم انجام می پذیرد. چرا که در این فرآیند طول عمر و دوام بست اسپیت ها افزایش میابد. در واقع بست ها باید به گونه ای ساخته شوند که در برابر بدترین شرایط آب و هوایی از خود مقاومت بالایی نشان داده تاه به تاسیسات برقی آسیبی وارد نشود.

سایز بست اسپیت

فروش انواع بست اسپیت

شرکت آریا صنعت ایرانیان با در اختیار داشتن پرسنل متخصص و مجرب در زمینه خدمات مهندسی و تأمين كالاي مورد نياز صنايع نفت، گاز و پتروشيمي و کاخانجات تولیدی در راستای قطعات و تجهیزات مربوط به تجهیزات برق ساختمان و اتوماسیون صنعتی فعالیت خود را از سال 1390 با قرار گرفتن در لیست تامین کنندگان واحدهای صنعتی به صورت رسمی آغاز نموده است. این مجموعه مفتخر است که توانسته با همکاری مستقیم شرکتهای تولیدی داخلی و خارجی و حذف واسطه تجهیزات و قطعات مربوط به این صنف را تامین نماید. در این راستا فروش انواع بست اسپیت برق در سایزهای مختلف را در برنامه کاری خود قرار داده است. جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت قیمت بست اسپیت برق میتوانید با کارشناسان آریا صنعت ایرانیان در ارتباط باشید.

 

 

« ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید. جهت عضویت در پیج اینستاگرام آذران صنعت روی لینک کلیک کنید. »

 

Thursday, October 14, 2021

اعلام حریق زیتکس

 

اعلام حریق زیتکس Zitex فعالیت خود را از سال ۱۳۸۶در شهر تبریز آغاز نموده و یکی از برندهای اعلام حریق است. این شرکتی ایرانی در ابتدای امر مبادرت به واردات برند زیتکس ساخت کشور فنلاند کرد. در سال 94 کارخانه زیتکس تاسیس و تولید محصولات زیتکس ایران آغاز شد.

از آنجا که همواره کیفیت را سرلوحه کار خود قرار داده  اقدام به اخذ گواهی نامه ها و استانداردهای متعددی همچون  CE ، ISO9001  و همچنین اولین بــرند ملی تائید صلاحیت شده توسط سازمان آتش نشانی و خدمـات ایمنـی شهـرداری تهران گردیده است.

در سال ۱۳۸۶ بخش R&D و در سال ۱۳۸۷ واحد گارانتی و خدمات پس از فروش را برای ارتقاء کیفیت و آسودگی خیال مصرف کنندگان فعال نمود.

پنل اعلام حریق زیتکس

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2019/11/zx-1800-n.jpg

کنترل پنل های اعلام حریق زیتکس (ZITEX) مدل ZX 1800-N  از ۲ الی ۱۸ زون  تولید و در دسترس مصرف کنندگان قرار دارد و با امکان شبکه شدن دو دستگاه اعلام حریق میتوان تا ۳۶ زون نیز از کنترل پنل استفاده نمود . اعلام حریق زیتکس تماماً بــــر اساس استاندارد EN 54 طراحی و تولید گردیده است .

دارا بودن بدنه از جنس ABS  ، امکان نصب رو کار و توکار ، مدارات SMD، امکان نصب ۲۰ دتکتور در هر زون، قابلیت تکرار کنندگی، نمایشگر وضعیت زون ها، راه اندازی سیستم های جانبی، امکان ایزوله یا حذف کردن یک یا چند زون و امکان تست مهندسی، این ها ویژگی ها و مشخصات فنی دستگاه های مرکزی اعلام حریق زیتکس می باشند.

پنل اعلام حریق زیتکس در خلق سیستم اعلام حریق متعارف خود موارد ویژه ای همچون مقاوم بودن کلیه تجهیزات اعلام حریق در برابر ضربه، لرزش و حریق، متالیزه و دو رویه بودن مدارات الکترونیکی، دارا بودن راهنما و نقشه طراحی و نصب سیستم اعلام حریق را برای متخصصین، کارشناسان و کاربرانی که در زمینه نقشه سیستم اعلام حریق، طراحی سیستم اعلام حریق و نصب سیستم اعلام حریق فعالیت دارند، مهیا نموده است. راهنمای نصب اعلام حریق زیتکس در بسته بندی کلیه قطعات زیتکس در اختیار کاربران و مجریان سیستم اعلام حریق قرار گرفته است.

مشخصات فنی :

تکنولوژی تولید مدار : SMD

استاندارد طراحی : EN54- 2.4

تعداد زون : ۲ الی ۱۸ زون

قابلیت افزایش در شبکه : ۳۶ زون

ولتاژ ورودی : ۲۲۰ ولت

منبع تغذیه داخلی ۲۷ ولت

باتری مورد نیاز : ۲ * ۱۲ ولت ۷ آمپر ساعت

حداقل و حداکثر جریان مصرفی : ۱۵۰۰ الی ۴۰۰۰ میلی آمپر

ولتاژ خروجی :  ۲۴ ولت DC

امکان نصب دتکتور در هر زون : ۲۰ عدد

ابعاد : ۴۲۵*۲۷۵*۱۲۵ میلیمتر

وزن : ۳٫۶ کیلوگرم

دتکتور دودی اعلام حریق زیتکس

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2019/11/zi-s-815.png

 دتکتورهای دودی اعلام حریق زیتکس مدل ZITEX ZI-S 815 به دلیل داشتن دو آیتم تولید مدارات با تکنولوژی SMD و طراحی بر اساس استاندارد EN 54 یک سر و گردن از رقبای خود بالاتر است.

بهره مندی از قیمت بسیار مناسب، قابلیت نصب ریموت اندیکاتور، منطقه تحت پوشش ۱۰۰ متر مربع و محدوده کاری در رطوبت تا ۹۵% و دمای بسیار بالا ۸۰+ و تاییدیه سازمان آتش نشانی باعث گردیده این مینیاتور زیتکس سهم فروش بسیار بالایی را در بازار کسب نماید.

دتکتور حرارتی ثابت اعلام حریق زیتکس

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2019/11/zi-h-715.png

دتکتور حرارتی ثابت اعلام حریق زیتکس مدل ZITEX ZI-H 715 –  این محصول زیتکس در دو نوع حرارتی ثابت و یا حرارتی متغیرطراحی و تولید گردیده است.

دتکتور حرارتی زیتکس مدل ۷۱۵ بر اساس استاندارد EN 54 و با قابلیت کار در محیط های با دمای حداکثر  ۸۰+ درجه و رطوبت بسیار بالا تا ۹۵% طراحی گردیده است. مدارات با تکنولوژی SMD و

بهره مندی از قیمت بسیار مناسب، قابلیت نصب ریموت اندیکاتور، منطقه تحت پوشش ۵۰ متر مربع و محدوده کاری در رطوبت تا ۹۵% و دمای بسیار بالای ۸۰+ درجه و تاییدیه سازمان آتش نشانی باعث گردیده این محصول سهم فروش بسیار بالایی را در بازار کسب نماید.

دتکتور ترکیبی دود و حرارت زیتکس

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2019/11/zi-hsd-1020.png

دتکتور ترکیبی دود و حرارت زیتکس مدل  ZITEX ZI-HSD 1020 تکنولوژی طراحی و ساخت سنسور دودی این محصول همانند سایر دتکتورهای دودی بر اساس منبع نور و فتو دیود نوری بوده و سنسور حرارتی آن از نوع حرارتی ثابت °۵۷ می باشد. طراحی زیبا و به روز – بدنه از جنس ABS و مقاوم در برابر ضربه و لرزش – دارا بودن LED دو رنگ ۳۶۰ درجه از مهم ترین دلایل کاربران و متخصصین سیستم اعلام حریق برای انتخاب این مینیاتور کمپانی ZITEX می باشد.

دتکتورهای مولتی سنسور یا ترکیبی زیتکس قابلیت نصب ریموت اندیکاتور، قابلیت کار در شرایط دمای حداکثر ۸۰+ درجه و رطوبت بسیار بالا تا ۹۵%، پوشش دهی ۱۰۰ متر مربع و دارای تکنولوژی SMD بوده و بر اساس استاندارد EN 54 طراحی گردیده اند.

پوشش تمامی المان ها درون محفظه فلزی جهـت مقاوم نمودن در بــرابــر پــارازیــت های فـرکانسی در دامنـه وسیـع ، مقـاوم بودن در بـرابر تـداخـل هـای الکترومغناطیسی ، عملکرد خوب در برابر دودهــای سیــاه و سفیـد ، حذف ناپایداری های زودگذر جهت جلوگیری از فایرهای کـاذب از دیگر قابلیت های دتکتور مولتی زیتکس میباشد .

شاسی اعلام حریق زیتکس

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2019/11/zi-cp-85.png

شاسی اعلام حریق زیتکس مدل  ZITEX ZI-CP 95  بر اساس استاندارد EN 54 طراحی و تولید گردیده و مورد تائید سازمان آتش نشانی می باشد.

این شاسی  نشکن  یا برگشت پذیر  ، به دلیل دارا بودن کلید تست، مقاوم در برابر دمای حداکثر ۷۰+ و حداکثر رطوبت ۹۸%، درجه حفاظت IP 43، جنس بدنه ABS، مقاوم در برابر آتش، ابعاد مناسب، وزن کم و قیمت ارزان باعث گردیده تا این محصول اعلام حریق زیتکس مورد تائید کارشناسان سیستم اعلام حریق قرار گیرد.

آژیر فلاشر اعلام حریق زیتکس

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2019/11/zi-ss-85.png

آژیر فلاشر اعلام حریق زیتکس مدل ZITEX ZI-SS 85 هشدار دهنده های سمعی و بصری  کمپانی زیتکس هستند که علاوه بر طراحی زیبا دارای ابعاد و وزن بسیار مناسبی بوده و مطابق استاندارد EN54 طراحی شده و مورد تایید سازمان آتش نشانی میباشد .

جنس بدنه مقاوم در برابر حریق، شدت صدای قوی ۱۰۰ db ، محدوده ولتاژ کاری ۱۲ الی ۳۰ ولت، درجه حفاظت IP 43 و محدوده دمای ۱۵- الی ۷۰+ درجه سانتی گراد و تعداد ۶ نشانگر نوری، این ها همه دلایلی هستند تا شما به محصولات زیتکس اعتماد نموده و از آن ها برای حفاظت جان و اموال خود بهره مند گردید.

با توجه به اینکه این محصول  قابلیت فلاشر را دارد برای مکانهایی که ناشنوایان حضور دارند و یا مکانهایی که آلودگی صوتی مانع از شنیدن صدای آژیر می گردد مناسب میباشد.

چراغ ریموت اعلام حریق زیتکس

http://azaranps.com/wp-content/uploads/2019/11/zi-r-80.png

چراغ ریموت اندیکاتور اعلام حریق  زیتکس ZITEX ZI-R 80  به دلیل دارا بودن نشانگر های پرنور ،  محدوده دمـــــای ۲۰-  تا ۷۰+ درجه و حد اکثر رطوبت ۹۸% ، داشتن بدنه ABS مقاوم در برابر حریق، ظاهر زیبا، ابعاد مناسب  ، شرایطی را فراهم نموده  تا شما ریموت اندیکاتور زیتکس را در سیستم اعلام حریق خود نصب نمایید.

آریا صنعت ایرانیان، رنج وسیعی از محصولات اعلام حریق را ارائه می نماید. سبد محصولات با قیمت مناسب از تولیدات داخل کشور که البته دارای تاییدیه سازمان آتش نشانی هستند. همچنین تولیدات بهترین تولید کنندگان اروپایی و آمریکایی برای استفاده در محیط هایی با شرایط پییچیده و حساس.

در سبد محصولات اعلام حریق قیمت مناسب، اعلام حریق تسلا، فایرون، سنس، و زیتکس معرفی شده اند. جهت مشاوره و خرید سیستم های اعلام حریق با شماره  کارشناسان فروش ما در ارتباط باشید.

 

« ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید. جهت عضویت در پیج اینستاگرام آذران صنعت روی لینک کلیک کنید. »