انواع لیفتراک
انواع لیفتراک
بررسی اجمالی: توانایی های لیفتراک های الکتریکی، گازسوز و دیزل
لیفتراک های الکتریکی آرام، جمع و جور و بدون آلایندگی هستند.
لیفتراک های گازسوز بهترین عملکرد هستند و انعطاف پذیری را در محیط داخلی و خارجی دارند.
لیفتراک های دیزل بهترین گزینه برای کاربردهای فضای باز هستند و هزینه تعمیر و نگهداری پایین تری دارند.
در ذیل، نقاط قوت و ضعف هر سه نوع لیفتراک ارائه شده است :
لیفتراک الکتریکی ( Electric Powered Forklifts)
لیفتراک های برقی برای محیط های سربسته مانند انبارها به خاطر عدم تولید دود و صدای اندک انتخاب مناسبی اند. بنابراین در فضاهای سربسته که تهویه قوی ندارند توصیه می شود به جای استفاده از لیفتراک های دیزلی یا گازی که دودزا بوده و پر سر و صداتر هستند از لیفتراک های برقی استفاده شود.
این لیفتراک ها بطور معمول دارای موتوری از نوع AC با ضریب ایمنی بالا می باشند که موتور این تجهیزات از طریق یک باطری لیفتراک از نوع اسیدی – سربی با ولتاژ و آمپراژ مناسب برای تامین انرژی خود تغذیه می شوند.
باتری لیفتراک های برقی با محیط زیست سازگار بوده و علاوه بر تامین انرژی مورد نیاز برای حرکت و جابجایی لیفتراک به عنوان وزنه تعادل عمل می کنند و در نتیجه اندازه این لیفتراک ها در سایزهای کمتری نسب به هم نوع خود با سوخت های فسیلی ساخته می شوند.
هزینه شارژ باتری در یک سیکل کاری با بطور قابل توجهی کمتر از هزینه جایگزینی کپسولهای گاز یا پر کردن مخزن با سوخت دیزل است. به طور کلی لیفتراک های الکتریکی ساده تر از موتورهای دیزل یا موتورهای دوگانه سوز هستند، هزینه های تعمیر و نگهداری لیفتراک های الکتریکی به مراتب کمتر از سایر لیفتراک ها است، زیرا در این نوع از لیفتراک ها قطعات متحرک بسیار کمی استفاده شده است.
لیفتراک دیزل (Diesel Powered Forklifts)
لیفتراک دیزل یکی دیگر از انواع لیفتراک ها است که در صنایع و انبارها برای جابه جا کردن بار از آن استفاده می شود. این نوع لیفتراک برای حمل بار تا وزن های بسیار بالا و بیشتر برای استفاده های فضای باز مورد استفاده قرار می گیرند، دود اگزوز و ذرات دیزلی به راحتی در فضای باز مسائل زیست محیطی و بهداشتی و ایمنی را که در فضاهای سرپرشیده ظاهر می شود، ایجاد نمی کنند.
لیفتراک دیزلی از گازوئیل به عنوان سوخت استفاده می کند. موتور دیزلی این لیفتراک ها نسبت به نوع لیفتراک بنزینی، قدرت بیشتری دارند؛ زیرا ساختار و نوع احتراق درون موتور در این دو نوع لیفتراک با هم متفاوت است. لیفتراک دیزلی می تواند بارهای سنگین را جابه جا کرده و آن ها را تا ارتفاع بیشتری بلند کند.
عملکرد لیفتراک های دیزلی معمولا بهتر از لیفتراک های الکتریکی است و شتاب و سرعت بالاتری دارند، همچنین هزینه تعمیر و نگهداری یک لیفتراک دیزلی پایین تر از یک لیفتراک گازسوز است، زیرا اجزای موتور از ساخت و ساز قوی تر دارند.
از معایب لیفتراک های دیزلی می توان به سر و صدا بالا در حال کار، تولید آلایندگی توسط گازهای خروجی که برای افراد مضر بوده و همچنین ممکن است آلارم های دود را درون یک ساختمان محصور منجر شوند. اندازه بزرگ لیفتراک های دیزلی بدان معنی است که آنها نیاز به فضای بیشتر برای کار و مانور نیاز دارند، اما این جثه بزرگ معمولا هنگامی که در فضاهای باز استفاده می شود، مشکلی بوجود نمی آورد. هزینه های تعمیر و نگهداری لیفتراک های دیزلی بالاتر از یک لیفتراک الکتریکی، ولی کمتر از لیفتراک گازسوز LPG است.
لیفتراک گازسوز (Gas Powered or LPG Forklifts)
لیفتراک های دوگانه سوز، نوع خاصی از لیفتراک هستند که از دو سوخت گاز و بنزین، به عنوان منبع انرژی استفاده می کنند.لیفتراک هایی که توسط LPG (گاز مایع) طراحی شده اند، با توجه به قیمت مناسب و استفاده در فضاهای داخل و خارج بر لیفتراک های برقی و دیزلی برتری دارند.لیفتراک های دوگانه سوز با نام لیفتراک هیبریدی نیز شناخته می شوند. "هیبرید” در لغات به معنای “دوگانه” است و لیفتراک هیبریدی یعنی دستگاه با دو منبع انرژی کار می کند.
مدل های قبلی لیفتراک، فقط با منبع سوخت دیزلی کار می کردند. با روشن شدن وضعیت زیست محیطی آلاینده بودن سوخت ها، شرکت های تولید کننده لیفتراک تصمیم گرفتند نوعی از لیفتراک را تولید کنند که از لحاظ منبع تولید آلاینده، خطری برای محیط زیست نداشته باشد.
لیفتراک دوگانه سوز، هزینه های مصرف انرژی را کاهش می دهد و باعث انتشار کمتر گازهای آلاینده هوا مانند CO2 می شود. ظرفیت حمل بار توسط لیفتراک دوگانه سوز متغیر است. به طور معمول، این لیفتراک ها در وزن های 3 ، 3/5، 4، 5، و 6 تن تولید می شود.
مزایای لیفتراک دوگانه سوز:
1) مصرف کمتر سوخت تا حدود 50 درصد
2) خطر آلایندگی کمتر برای محیط زیست
3) پیمودن مسافت بیشتر در طی عملیات حمل بار
4) لاستیک های پرقدرت و با قابلیت باد کردن
5) سهولت رانندگی با آنها
6) آلودگی صوتی کمتر
1) مصرف کمتر سوخت تا حدود 50 درصد
2) خطر آلایندگی کمتر برای محیط زیست
3) پیمودن مسافت بیشتر در طی عملیات حمل بار
4) لاستیک های پرقدرت و با قابلیت باد کردن
5) سهولت رانندگی با آنها
6) آلودگی صوتی کمتر
معایب لیفتراک دوگانه سوز:
1) قیمت بالای این نوع لیفتراک ها نسبت به بقیه انواع لیفتراک
2) کاهش کارایی دستگاه در فصل زمستان (سرمای و کاهش دما در زمستان کارایی موتورهای دوگانه سوز را تحت تأثیر قرار می دهد)
3) هزینه تعمیرات و نگهداری بالا (به دلیل پیچیدگی ساختار موتور دوگانه سوز در لیفتراک)
4) قیمت بالا
5) سنگین بودن وزن لیفتراک (به دلیل نصب مخزن سوخت روی دستگاه)
1) قیمت بالای این نوع لیفتراک ها نسبت به بقیه انواع لیفتراک
2) کاهش کارایی دستگاه در فصل زمستان (سرمای و کاهش دما در زمستان کارایی موتورهای دوگانه سوز را تحت تأثیر قرار می دهد)
3) هزینه تعمیرات و نگهداری بالا (به دلیل پیچیدگی ساختار موتور دوگانه سوز در لیفتراک)
4) قیمت بالا
5) سنگین بودن وزن لیفتراک (به دلیل نصب مخزن سوخت روی دستگاه)
انواع لیفتراک | فروش انواع لیفتراک | تامین انواع لیفتراک | نمایندگی انواع لیفتراک | قطعات انواع لیفتراک | فروش لیفتراک سهند | فروش لیفتراک سپاهان | فروش لیفتراک صفر | فروش لیفتراک کارکرده | فروش لیفتراک تویوتا | فروش لیفتراک کوماتسو | فروش لیفتراک گودسنس | فروش لیفتراک ماکسیمال | فروش لیفتراک دست دوم | فروش لیفتراک زوم لاین | فروش لیفتراک 2 تن | فروش لیفتراک 3 تن | فروش لیفتراک 5 تن | فروش لیفتراک 7 تن | فروش لیفتراک وارداتی | فروش لیفتراک ایرانی
No comments:
Post a Comment